Smukke diamantringe

Halskæder

 1. 42 cm hjerte ametyst vedhæng med halskæde i 14 karat guld med blank overflade og 1 facetslebne ametyster 0,05 ct.

  Passer til guldkæder med bredde:
  Vejl. pris 3900,-
  CHANTI pris 3000,-
 2. 42 cm hjerte ametyst vedhæng med halskæde i 14 karat guld med blank overflade og 1 facetslebne ametyster 0,05 ct.

  Passer til guldkæder med bredde:
  Vejl. pris 4200,-
  CHANTI pris 2700,-
 3. Perlehalskæde med oval hvid ferskvandsperle og oval rosa ferskvandsperle og oval påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 618,-
  CHANTI pris 351,-
 4. Perlehalskæde med ærteformet multifarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 289,-
  CHANTI pris 232,-
 5. Perlehalskæde med ærteformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 485,-
  CHANTI pris 371,-
 6. smuk halskæde i sølv med vedhæng i sølv med blank overflade og 3 facetslebne lilla ametyster og 2 facetslebne hvid topaser.
  Vejl. pris 650,-
  CHANTI pris 500,-
 7. Perlehalskæde med ærteformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 603,-
  CHANTI pris 464,-
 8. Perlehalskæde med Ellipseformet multifarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 382,-
  CHANTI pris 294,-
 9. perlekæde med Ellipseformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 536,-
  CHANTI pris 412,-
 10. perlekæde med Ellipseformet lyselilla ferskvandsperle.
  Vejl. pris 346,-
  CHANTI pris 263,-
 11. sød ugle halskæde i sølv med vedhæng i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 191,-
  CHANTI pris 155,-
 12. Støvring Design vedhæng med halskæde i sølv med og facetsleben hvid zirkon og facetsleben lilla amazonit.
  Vejl. pris 595,-
  CHANTI pris 595,-
 13. dråbe ametyst halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne lilla ametyster og facetsleben hvid topas.
  Vejl. pris 635,-
  CHANTI pris 450,-
 14. Perlehalskæde med Ellipseformet pink ferskvandsperle.
  Vejl. pris 164,-
  CHANTI pris 140,-
 15. blad ametyst vedhæng med halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 3 facetslebne lilla ametyster.
  Vejl. pris 540,-
  CHANTI pris 400,-
 16. Perlehalskæde med Ellipseformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 248,-
  CHANTI pris 90,-
 17. perlekæde med ærteformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 459,-
  CHANTI pris 351,-
 18. dråbe ametyst halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne lilla ametyster.
  Vejl. pris 445,-
  CHANTI pris 340,-
 19. oval ametyst halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne lilla ametyster.
  Vejl. pris 420,-
  CHANTI pris 320,-
 20. perlekæde med Ellipseformet multifarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 371,-
  CHANTI pris 284,-
 21. perlekæder med Ellipseformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 164,-
  CHANTI pris 140,-
 22. stjerne halskæde i sølv med vedhæng i sølv med blank overflade og glat forskellig farvede emalje.
  Vejl. pris 219,-
  CHANTI pris 203,-
 23. bordeaux ametyst halskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 580,-
  CHANTI pris 180,-
 24. Perlehalskæde med Ellipseformet multifarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 164,-
  CHANTI pris 140,-
 25. halskæde med perle med Ellipseformet lyselilla ferskvandsperle.
  Vejl. pris 164,-
  CHANTI pris 140,-
 26. krystal halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med blank overflade og 1 facetslebne hvid krystaller og 1 facetslebne lyselilla krystaller.
  Vejl. pris 318,-
  CHANTI pris 255,-
 27. krystal halskæde i sølv med vedhæng i sølv med blank overflade og 1 facetslebne lyselilla krystaller og 1 facetslebne hvid krystaller.
  Vejl. pris 282,-
  CHANTI pris 225,-
 28. moderne sommerfugl halskæde i sølv med vedhæng i sølv med blank og børstet overflade og 1 facetslebne lilla ametyster.
  Vejl. pris 376,-
  CHANTI pris 294,-
 29. rundt ametyst halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med blank overflade og 1 facetslebne lilla ametyster.
  Vejl. pris 515,-
  CHANTI pris 195,-
 30. blå halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 cabochonslebne blå iolitter og 14 facetslebne hvid zirkoner.
  Vejl. pris 905,-
  CHANTI pris 181,-
 31. februar halskæde i sølv med vedhæng i sølv med blank overflade og 1 facetslebne lilla krystaller.
  Vejl. pris 284,-
  CHANTI pris 201,-
 32. hjerte ametyst vedhæng med halskæde i 9 karat guld med blank overflade og 1 facetslebne lilla ametyster.
  Vejl. pris 3190,-
  CHANTI pris 2630,-
 33. ametyst halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne lilla ametyster.
  Vejl. pris 615,-
  CHANTI pris 195,-
 34. Perlehalskæde med ærteformet multifarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 603,-
  CHANTI pris 464,-
 35. perlekæder med Ellipseformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 500,-
  CHANTI pris 382,-
 36. rund ametyst halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 cabochonslebne lilla ametyster og facetsleben hvid zirkon.
  Vejl. pris 890,-
  CHANTI pris 685,-
 37. 3 rækker perlehalskæde med oval påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 660,-
  CHANTI pris 505,-

Halskæder til kvinder kommer i mange fine former, bl.a. guld halskæder, marguerit halskæde eller sølv halskæde i god kvalitet. Vi har et stort sortiment af halskæder i en lang række former, materialer og design, og halskæder er en unik mulighed for at forbedre dit udtryk og supplere din tøjstil. CHANTI har mange billige halskæder, hvor du kan spare mellem 25 - 70 % sammenlignet med de vejledende butikspriser. Der kan være mange penge at spare, hvis du bestiller en halskæde hos os, og vi er samtidig ikke gået på kompromis med kvaliteten. Du finder tusindvis af varianter i sortimentet, i materialer som sølv, guld, hvidguld og med alverdens stentyper. Køber du halskæder hos CHANTI, vil vi altid sørge for en hurtig og sikker levering. Du finder hele vores udvalg på denne side, og du kan helt sikkert finde en attraktiv variant, der matcher dine behov. Halskæden har altid været et udbredt smykke, og førende arkæologer mener, at den har sin oprindelse i stenalderen. Dengang blev de lavet af kløer- og dyretænder i modsætning til nutidens varianter. Tankesættet bag fremstillingen er meget lig dengang, men der er ingen tvivl om, at udvalget og vedhængene er blevet langt pænere og forfinede i designet. Nu produceres de i alle tænkelige stilarter og varianter. Se dig omkring i smykke shoppen for at finde smarte halskæder.

Halskæder til kvinder online

Halskæder findes i mange designs hos CHANTI. På denne side ses alle halskæder, der forhandles hos CHANTI. Vi har et bredt og varieret sortiment af halskæder i mange former og designs. Når du vælger halskæder og generelt smykker, er det vigtigt, at du vælger ud fra din personlige stil og smag. Går du mest med sølvsmykker, vil det nok være en god idé at købe en sølvhalskæde. Har du mange vedhæng i guld, er det måske en tynd guldhalskæde, du leder efter. Det er vigtigt for os altid at have et stort udvalg af prisvenlige halskæder og smykker, samt et stort udvalg af halskæder i høj kvalitet. Du finder derfor halskæder med forskellige kædetyper, i forskellige materialer samt halskæder med og uden vedhæng hos os. Lad dig inspirere af udvalget, og brug vores filtre til at finde frem til netop den halskæde, du leder efter.

Billige halskæder 

Halskæder er flotte og fås i mange længder, kædetyper og materialer. Du kan altid finde mange billige halskæder og smykker hos os, og køber du halskæder til kvinder online, sparer du mange penge i forhold til at købe halskæder i butikkerne. Du vil få gavn af vores smukke halskæder i mange år, da vores smykker er af høj kvalitet, og altid har 2 års reklamationsret. Hvadenten du leder efter en prisstærk halskæde, der passer til dit vedhæng, en flot guldkæde til en god pris eller en stilfuld halskæde i hvidguld, kan du finde det her. Da halskæder passer sammen med mange andre typer smykker, er det altid et godt smykke at have i smykkeskrinet, og gerne flere forskellige i forskellige længder. Husk, at din halskæde er med til at præge din stil og dit udtryk - vælg derfor en halskæde, der afspejler dig. Bestil billige halskæder her og få glæde af vores gode service.

Halskæder - En verden af muligheder

Her hos CHANTI kan du gå på opdagelse i en helt ny verden af halskæder og smykker. Du finder både navnehalskæder, guld halskæder, sølv halskæder, lange halskæder, korte halskæder, bismarck halskæder, perlekæder og meget, meget mere. Vi har over 25 sider, der bugner med forskellige slags halskæder, så det burde ikke være svært at finde en smuk halskæde, der passer netop dig. Mulighederne er uendelige, prisen er fornuftig, og kvaliteten er i top. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser, når det kommer til halskæder, og du kan kombinere dem, som du har lyst til. Når det kommer til gaveidéer, falder valget typisk på en halskæde, hvilket vi godt kan forstå. Det er et nemt, sikkert og godt valg, og man skal ikke til at undersøge størrelse osv. Hvis du eller veninden alligevel skulle fortryde, så tilbyder vi altid 30 dages fuld retur/ombytningsret på vores smykker. Så tag et kig blandt alle vores smukke halskæder og lad dig friste af de mange valgmuligheder.