Smukke diamantringe

Halskæder

 1. 42 cm hjerte smaragd vedhæng med halskæde i 14 karat guld med blank overflade og 1 facetslebne smaragder 0,06 ct.

  Passer til guldkæder med bredde:
  Vejl. pris 4200,-
  CHANTI pris 3200,-
 2. moderne hamsas hånd halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt med blank overflade og 1 facetslebne multifarvet labradoritter.
  Vejl. pris 735,-
  CHANTI pris 580,-
 3. Perlehalskæde med ærteformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 485,-
  CHANTI pris 371,-
 4. rund abstrakt grøn peridot halskæde i sølv med blank overflade og 4 cabochonslebne grøn peridoter.
  Vejl. pris 535,-
  CHANTI pris 205,-
 5. fin aventurin halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med blank overflade og 1 cabochonslebne grøn kvarts og cabochonsleben sølvfarvet syntetisk akvamarin.
  Vejl. pris 610,-
  CHANTI pris 475,-
 6. Perlehalskæde med ærteformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 603,-
  CHANTI pris 464,-
 7. perlekæde med Ellipseformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 536,-
  CHANTI pris 412,-
 8. grøn onyks halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn onykser.
  Vejl. pris 345,-
  CHANTI pris 265,-
 9. smuk dråbe halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne multifarvet labradoritter og facetsleben hvid topas.
  Vejl. pris 405,-
  CHANTI pris 250,-
 10. grøn halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 3 facetslebne grøn onykser.
  Vejl. pris 455,-
  CHANTI pris 350,-
 11. oval grøn halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn onykser.
  Vejl. pris 900,-
  CHANTI pris 690,-
 12. rund grøn calcedon halskæde i sølv med vedhæng i sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne lysegrøn calcedon.
  Vejl. pris 370,-
  CHANTI pris 265,-
 13. Perlehalskæde med ærteformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 660,-
  CHANTI pris 505,-
 14. rundt grøn halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn calcedon.
  Vejl. pris 320,-
  CHANTI pris 110,-
 15. ovalt onyks halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn onykser.
  Vejl. pris 685,-
  CHANTI pris 420,-
 16. firkløver halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn onykser.
  Vejl. pris 455,-
  CHANTI pris 410,-
 17. dråbe onyks halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med blank overflade og 1 facetslebne grøn onykser.
  Vejl. pris 440,-
  CHANTI pris 395,-
 18. flot dråbe peridot halskæde i sølv med blank overflade og 8 cabochonslebne grøn peridoter.
  Vejl. pris 510,-
  CHANTI pris 390,-
 19. Perlehalskæde med Ellipseformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 248,-
  CHANTI pris 90,-
 20. perlekæde med ærteformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 459,-
  CHANTI pris 351,-
 21. Nordahl Andersen Halskæde med vedhæng i sølv med og 1 cabochonslebne multifarvede labradoritter. model: Sweets
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 350,-
 22. Nordahl Andersen vedhæng med halskæde i forgyldt sølv med og 1 cabochonslebne grønne aventuriner. model: Sweets
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 350,-
 23. rundt grøn zirkon vedhæng med halskæde i forgyldt sølv med blank overflade og 1 facetslebne grøn zirkoner og facetsleben hvid zirkon.
  Vejl. pris 412,-
  CHANTI pris 320,-
 24. rund grøn halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn aventuriner.
  Vejl. pris 385,-
  CHANTI pris 295,-
 25. rund grøn onyks halskæde i sølv med vedhæng i sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn onykser.
  Vejl. pris 370,-
  CHANTI pris 285,-
 26. perlekæder med Ellipseformet påfuglsfarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 164,-
  CHANTI pris 140,-
 27. roset grøn zirkon vedhæng med halskæde i sølv med blank overflade og 12 facetslebne hvid zirkoner og 1 facetslebne grøn zirkoner.
  Vejl. pris 335,-
  CHANTI pris 253,-
 28. Nordahl Andersen Flower vedhæng med halskæde i rhodineret sølv med og 1 facetslebne grønne zirkoner og glat grøn emalje.
  Vejl. pris 295,-
  CHANTI pris 280,-
 29. Izabel Camille onyks halskæde i forgyldt sølv med og facetsleben grøn onyks og facetsleben lysegrøn aventurin og facetsleben lysegrøn phrenit. model: Orient
  Vejl. pris 1550,-
  CHANTI pris 1550,-
 30. flot dråbe halskæde i sølv med vedhæng i sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn calcedon.
  Vejl. pris 335,-
  CHANTI pris 275,-
 31. grøn onyks halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i oxideret sterlingsølv med sandblæst overflade og 2 facetslebne grøn onykser og facetsleben hvid zirkon.
  Vejl. pris 765,-
  CHANTI pris 585,-
 32. rundt halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i oxideret sterlingsølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn aventuriner og facetsleben hvid zirkon.
  Vejl. pris 555,-
  CHANTI pris 111,-
 33. grøn onyks halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn onykser.
  Vejl. pris 345,-
  CHANTI pris 265,-
 34. trekantet grøn halskæde i sølv med vedhæng i sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn onykser.
  Vejl. pris 405,-
  CHANTI pris 255,-
 35. ovalt grøn kvarts vedhæng med halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn kvarts og facetsleben hvid zirkon.
  Vejl. pris 1015,-
  CHANTI pris 780,-
 36. rund calcedon halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt med sandblæst overflade og 1 facetslebne lysegrøn calcedon.
  Vejl. pris 400,-
  CHANTI pris 310,-
 37. flot hamsas hånd halskæde i sølv med vedhæng i sølv med blank overflade og 1 facetslebne multifarvet labradoritter.
  Vejl. pris 725,-
  CHANTI pris 555,-
 38. rundt halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne grøn calcedon.
  Vejl. pris 325,-
  CHANTI pris 250,-
 39. firkantet halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne mintgrøn calcedon.
  Vejl. pris 545,-
  CHANTI pris 420,-
 40. stort halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne multifarvet labradoritter.
  Vejl. pris 610,-
  CHANTI pris 480,-

Halskæder til kvinder kommer i mange fine former, bl.a. guld halskæder, marguerit halskæde eller sølv halskæde i god kvalitet. Vi har et stort sortiment af halskæder i en lang række former, materialer og design, og halskæder er en unik mulighed for at forbedre dit udtryk og supplere din tøjstil. CHANTI har mange billige halskæder, hvor du kan spare mellem 25 - 70 % sammenlignet med de vejledende butikspriser. Der kan være mange penge at spare, hvis du bestiller en halskæde hos os, og vi er samtidig ikke gået på kompromis med kvaliteten. Du finder tusindvis af varianter i sortimentet, i materialer som sølv, guld, hvidguld og med alverdens stentyper. Køber du halskæder hos CHANTI, vil vi altid sørge for en hurtig og sikker levering. Du finder hele vores udvalg på denne side, og du kan helt sikkert finde en attraktiv variant, der matcher dine behov. Halskæden har altid været et udbredt smykke, og førende arkæologer mener, at den har sin oprindelse i stenalderen. Dengang blev de lavet af kløer- og dyretænder i modsætning til nutidens varianter. Tankesættet bag fremstillingen er meget lig dengang, men der er ingen tvivl om, at udvalget og vedhængene er blevet langt pænere og forfinede i designet. Nu produceres de i alle tænkelige stilarter og varianter. Se dig omkring i smykke shoppen for at finde smarte halskæder.

Halskæder til kvinder online

Halskæder findes i mange designs hos CHANTI. På denne side ses alle halskæder, der forhandles hos CHANTI. Vi har et bredt og varieret sortiment af halskæder i mange former og designs. Når du vælger halskæder og generelt smykker, er det vigtigt, at du vælger ud fra din personlige stil og smag. Går du mest med sølvsmykker, vil det nok være en god idé at købe en sølvhalskæde. Har du mange vedhæng i guld, er det måske en tynd guldhalskæde, du leder efter. Det er vigtigt for os altid at have et stort udvalg af prisvenlige halskæder og smykker, samt et stort udvalg af halskæder i høj kvalitet. Du finder derfor halskæder med forskellige kædetyper, i forskellige materialer samt halskæder med og uden vedhæng hos os. Lad dig inspirere af udvalget, og brug vores filtre til at finde frem til netop den halskæde, du leder efter.

Billige halskæder 

Halskæder er flotte og fås i mange længder, kædetyper og materialer. Du kan altid finde mange billige halskæder og smykker hos os, og køber du halskæder til kvinder online, sparer du mange penge i forhold til at købe halskæder i butikkerne. Du vil få gavn af vores smukke halskæder i mange år, da vores smykker er af høj kvalitet, og altid har 2 års reklamationsret. Hvadenten du leder efter en prisstærk halskæde, der passer til dit vedhæng, en flot guldkæde til en god pris eller en stilfuld halskæde i hvidguld, kan du finde det her. Da halskæder passer sammen med mange andre typer smykker, er det altid et godt smykke at have i smykkeskrinet, og gerne flere forskellige i forskellige længder. Husk, at din halskæde er med til at præge din stil og dit udtryk - vælg derfor en halskæde, der afspejler dig. Bestil billige halskæder her og få glæde af vores gode service.

Halskæder - En verden af muligheder

Her hos CHANTI kan du gå på opdagelse i en helt ny verden af halskæder og smykker. Du finder både navnehalskæder, guld halskæder, sølv halskæder, lange halskæder, korte halskæder, bismarck halskæder, perlekæder og meget, meget mere. Vi har over 25 sider, der bugner med forskellige slags halskæder, så det burde ikke være svært at finde en smuk halskæde, der passer netop dig. Mulighederne er uendelige, prisen er fornuftig, og kvaliteten er i top. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser, når det kommer til halskæder, og du kan kombinere dem, som du har lyst til. Når det kommer til gaveidéer, falder valget typisk på en halskæde, hvilket vi godt kan forstå. Det er et nemt, sikkert og godt valg, og man skal ikke til at undersøge størrelse osv. Hvis du eller veninden alligevel skulle fortryde, så tilbyder vi altid 30 dages fuld retur/ombytningsret på vores smykker. Så tag et kig blandt alle vores smukke halskæder og lad dig friste af de mange valgmuligheder.