Smukke diamantringe

Halskæder

 1. flot BNH singaporehalskæde i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 1218,-
  CHANTI pris 1098,-
 2. moderne BNH singaporehalskæde i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 2478,-
  CHANTI pris 2226,-
 3. smuk BNH singaporehalskæde i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 1434,-
  CHANTI pris 1290,-
 4. sød BNH singaporehalskæde i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 2748,-
  CHANTI pris 2472,-
 5. fin BNH singaporehalskæde i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 1290,-
  CHANTI pris 1158,-
 6. Enkel BNH singaporehalskæde i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 3288,-
  CHANTI pris 2958,-
 7. sød BNH singaporehalskæde i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 2418,-
  CHANTI pris 2172,-
 8. BNH singaporehalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 580,-
  CHANTI pris 525,-
 9. BNH singaporehalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 315,-
  CHANTI pris 283,-
 10. BNH singaporehalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 453,-
  CHANTI pris 407,-
 11. BNH singaporehalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 498,-
  CHANTI pris 448,-
 12. BNH singaporehalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 405,-
  CHANTI pris 364,-
 13. BNH singaporehalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 372,-
  CHANTI pris 334,-
 14. BNH singaporehalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 663,-
  CHANTI pris 596,-
 15. BNH singaporehalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 345,-
  CHANTI pris 310,-
 16. Pæn BNH singaporehalskæde i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 2952,-
  CHANTI pris 2652,-
 17. flot BNH singaporehalskæde i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 1722,-
  CHANTI pris 1548,-
 18. smuk BNH singaporehalskæde i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 1584,-
  CHANTI pris 1422,-

Halskæder til kvinder kommer i mange fine former, bl.a. guld halskæder, marguerit halskæde eller sølv halskæde i god kvalitet. Vi har et stort sortiment af halskæder i en lang række former, materialer og design, og halskæder er en unik mulighed for at forbedre dit udtryk og supplere din tøjstil. CHANTI har mange billige halskæder, hvor du kan spare mellem 25 - 70 % sammenlignet med de vejledende butikspriser. Der kan være mange penge at spare, hvis du bestiller en halskæde hos os, og vi er samtidig ikke gået på kompromis med kvaliteten. Du finder tusindvis af varianter i sortimentet, i materialer som sølv, guld, hvidguld og med alverdens stentyper. Køber du halskæder hos CHANTI, vil vi altid sørge for en hurtig og sikker levering. Du finder hele vores udvalg på denne side, og du kan helt sikkert finde en attraktiv variant, der matcher dine behov. Halskæden har altid været et udbredt smykke, og førende arkæologer mener, at den har sin oprindelse i stenalderen. Dengang blev de lavet af kløer- og dyretænder i modsætning til nutidens varianter. Tankesættet bag fremstillingen er meget lig dengang, men der er ingen tvivl om, at udvalget og vedhængene er blevet langt pænere og forfinede i designet. Nu produceres de i alle tænkelige stilarter og varianter. Se dig omkring i smykke shoppen for at finde smarte halskæder.

Halskæder til kvinder online

Halskæder findes i mange designs hos CHANTI. På denne side ses alle halskæder, der forhandles hos CHANTI. Vi har et bredt og varieret sortiment af halskæder i mange former og designs. Når du vælger halskæder og generelt smykker, er det vigtigt, at du vælger ud fra din personlige stil og smag. Går du mest med sølvsmykker, vil det nok være en god idé at købe en sølvhalskæde. Har du mange vedhæng i guld, er det måske en tynd guldhalskæde, du leder efter. Det er vigtigt for os altid at have et stort udvalg af prisvenlige halskæder og smykker, samt et stort udvalg af halskæder i høj kvalitet. Du finder derfor halskæder med forskellige kædetyper, i forskellige materialer samt halskæder med og uden vedhæng hos os. Lad dig inspirere af udvalget, og brug vores filtre til at finde frem til netop den halskæde, du leder efter.

Billige halskæder 

Halskæder er flotte og fås i mange længder, kædetyper og materialer. Du kan altid finde mange billige halskæder og smykker hos os, og køber du halskæder til kvinder online, sparer du mange penge i forhold til at købe halskæder i butikkerne. Du vil få gavn af vores smukke halskæder i mange år, da vores smykker er af høj kvalitet, og altid har 2 års reklamationsret. Hvadenten du leder efter en prisstærk halskæde, der passer til dit vedhæng, en flot guldkæde til en god pris eller en stilfuld halskæde i hvidguld, kan du finde det her. Da halskæder passer sammen med mange andre typer smykker, er det altid et godt smykke at have i smykkeskrinet, og gerne flere forskellige i forskellige længder. Husk, at din halskæde er med til at præge din stil og dit udtryk - vælg derfor en halskæde, der afspejler dig. Bestil billige halskæder her og få glæde af vores gode service.

Halskæder - En verden af muligheder

Her hos CHANTI kan du gå på opdagelse i en helt ny verden af halskæder og smykker. Du finder både navnehalskæder, guld halskæder, sølv halskæder, lange halskæder, korte halskæder, bismarck halskæder, perlekæder og meget, meget mere. Vi har over 25 sider, der bugner med forskellige slags halskæder, så det burde ikke være svært at finde en smuk halskæde, der passer netop dig. Mulighederne er uendelige, prisen er fornuftig, og kvaliteten er i top. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser, når det kommer til halskæder, og du kan kombinere dem, som du har lyst til. Når det kommer til gaveidéer, falder valget typisk på en halskæde, hvilket vi godt kan forstå. Det er et nemt, sikkert og godt valg, og man skal ikke til at undersøge størrelse osv. Hvis du eller veninden alligevel skulle fortryde, så tilbyder vi altid 30 dages fuld retur/ombytningsret på vores smykker. Så tag et kig blandt alle vores smukke halskæder og lad dig friste af de mange valgmuligheder.