Smukke diamantringe

Armbånd

 1. Julie Sandlau armbånd i forgyldt sølv med . model: Icon Classic
  Vejl. pris 1450,-
  CHANTI pris 1370,-
 2. massiv guld BNH armring i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 2106,-
  CHANTI pris 2106,-
 3. elegant rund rav halskæde i sølv med blank overflade og cabochonsleben rødbrun rav.
  Vejl. pris 1520,-
  CHANTI pris 1127,-
 4. kugle armbånd i forgyldt sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 433,-
  CHANTI pris 304,-
 5. massiv BNH armring i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 5817,-
  CHANTI pris 5817,-
 6. armring i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 650,-
  CHANTI pris 560,-
 7. massiv BNH armring i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 5360,-
  CHANTI pris 5360,-
 8. firkantet BNH armring i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 5668,-
  CHANTI pris 5100,-
 9. massiv BNH armring i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 4506,-
  CHANTI pris 4506,-
 10. Perlearmbånd med 1 runde hvide ferskvandsperler.
  Vejl. pris 470,-
  CHANTI pris 375,-
 11. Joanli Nor armbånd i rhodineret sølv med og facetsleben hvid zirkon. model: Zero
  Vejl. pris 300,-
  CHANTI pris 270,-
 12. Joanli Nor cirkel armbånd i forgyldt sølv med og facetsleben hvid zirkon.
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 350,-
 13. bamse lyserød børnearmbånd i sølv med vedhæng i sølv med blank overflade og 3 facetslebne lyserød krystaller og 4 glatte lyserød emaljer.
  Vejl. pris 345,-
  CHANTI pris 250,-
 14. Izabel Camille dråbeformet armbånd i forgyldt sølv med og 2 facetslebne blå calcedon og 1 facetslebne hvide zirkoner.
  Vejl. pris 995,-
  CHANTI pris 995,-
 15. armbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 407,-
  CHANTI pris 284,-
 16. Little Ones børnearmbånd i forgyldt sølv med blank overflade og 2 facetslebne lyserød zirkoner og 1 cabochonslebne lyserød emaljer.
  Vejl. pris 320,-
  CHANTI pris 225,-
 17. Perlearmbånd med ærteformet sølvgrå ferskvandsperle.
  Vejl. pris 351,-
  CHANTI pris 100,-
 18. massiv guld BNH armring i 14 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 3363,-
  CHANTI pris 3363,-
 19. Perlearmbånd med rund hvid ferskvandsperle.
  Vejl. pris 567,-
  CHANTI pris 412,-
 20. massiv guld BNH armring i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 3108,-
  CHANTI pris 3108,-
 21. armbånd perler med rund hvid ferskvandsperle.
  Vejl. pris 510,-
  CHANTI pris 190,-
 22. Enkelt zirkon armbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 649,-
  CHANTI pris 232,-
 23. massiv BNH armring i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 2622,-
  CHANTI pris 2622,-
 24. elegant rund armbånd i sølv med vedhæng i sølv med blank overflade og facetsleben hvid zirkon.
  Vejl. pris 215,-
  CHANTI pris 185,-
 25. perlearmbånd til kvinder med ærteformet hvid ferskvandsperle.
  Vejl. pris 308,-
  CHANTI pris 258,-
 26. Perlearmbånd med Ellipseformet multifarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 201,-
  CHANTI pris 155,-
 27. perlesmykker med ærteformet hvid ferskvandsperle.
  Vejl. pris 268,-
  CHANTI pris 206,-
 28. rundt blå armbånd i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne blå turkiser og 2 facetslebne hvid topaser.
  Vejl. pris 320,-
  CHANTI pris 245,-
 29. Nordahl Andersen kvarts armbånd i forgyldt sølv med og 1 cabochonslebne rosa kvarts. model: Sweets
  Vejl. pris 300,-
  CHANTI pris 300,-
 30. Perlearmbånd med ærteformet multifarvet ferskvandsperle.
  Vejl. pris 309,-
  CHANTI pris 237,-
 31. Perlearmbånd med ærteformet lyselilla ferskvandsperle.
  Vejl. pris 263,-
  CHANTI pris 75,-
 32. massiv BNH armring i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 990,-
  CHANTI pris 990,-
 33. Perlearmbånd med ærteformet hvid ferskvandsperle.
  Vejl. pris 212,-
  CHANTI pris 160,-
 34. Izabel Camille dråbeformet armbånd i forgyldt sølv med og 2 facetslebne lyserøde calcedon og 1 facetslebne hvide zirkoner.
  Vejl. pris 995,-
  CHANTI pris 945,-
 35. kuglearmbånd i forgyldt sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 304,-
  CHANTI pris 227,-
 36. Nordahl Andersen armbånd i forgyldt sølv med og 1 cabochonslebne grønne aventuriner. model: Sweets
  Vejl. pris 300,-
  CHANTI pris 300,-
 37. massiv BNH armring i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 450,-
  CHANTI pris 450,-
 38. rundt livets træ rav armbånd i sølv med blank overflade og 5 cabochonslebne rødbrun rav.
  Vejl. pris 1095,-
  CHANTI pris 815,-
 39. smukt opal armbånd i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med sandblæst overflade og 1 facetslebne lyserød opal og 2 facetslebne hvid topaser.
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 270,-
 40. massiv BNH armring i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 390,-
  CHANTI pris 390,-

Armbånd i alle afskygninger - læderarmbånd, guldarmbånd, sølvarmbånd, armbånd til mænd, herre armbånd, læderarmbånd til mænd, Sif Jakobs armbånd, læderarmbånd til kvinder, armbånd med navne, stål armbånd, perle armbånd til kvinder, børn og mænd. Hos CHANTI finder du alle typer af armbånd fra de kendte mærker så som Sif Jakobs, de eksklusive BeChristensen Samer armbånd, armbånd fra Dyrberg Kern med flotte sten, enten som et fast armbånd eller et lænkearmbånd. Vi har gjort en dyd ud af at have et stort udvalg, og vi lagerfører derfor over 3000 forskellige armbånd i alle standard længder som 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm og også længderne til mænd i 22 cm og 23 cm. Desuden har vi gjort det nemt for dig, så du i søgefeltet kan søge på armbåndstyper som bismarck armbånd, murstens armbånd, navnearmbånd, læderarmbånd, marguerit armbånd og finde netop det armbånd, som du leder efter. Alle armbåndene lagerføres i guld, sølv, forgyldt sølv, læder eller stål.

Billige armbånd

Køb billige armbånd online hos CHANTI. Armbånd er pæne til alle lejligheder, og hos os kan du spare op til 70 %. Vi er markant billigere end butikspriserne, og vi kan tilbyde dig et bredt udvalg med tusindvis af kvalitetsstærke produkter. Et armbånd vil glæde alle kvinder og er en unik mulighed for at forkæle dig selv eller en nær bekendt. Vi har varianter i en lang række designs, materialer, former og motiver, så der er noget for enhver smag. Se alle vores prisstærke armbånd igennem og find den variant, der matcher din personlige stil og smag. Hvad med et elegant hvidguldsarmbånd fx? Hos Chanti er også udvalget af perlearmbånd stort - du kan sagtens finde et, der matcher de perler, du måske allerede har. Armbåndet har altid haft mange betydninger som smykke og er tidligere specielt blevet båret som statussymbol. Nu bæres de i høj grad for at forene sig med modens tendenser. Men naturligvis kan der stadig være en vis tilfredsstillelse i at bære et smukt armbånd med diamanter på armen. De første armbånd har en forhistorie, der går tilbage til stenalderen som én af mange stenaldersmykker. Dengang var tendensen, at armbåndet blev båret højere oppe på armen, som det kendes med armringene fra bronzealderen. Armbåndet blev flyttet ned mod håndleddet i 1800-tallet i stil med, at moden ændrede sig. De benyttes nu i rigtig mange sammenhænge, og der er al mulig grund til, at du bør have flere i dit smykkeskrin.

Armbånd til kvinder - mange designs

Armbånd til kvinder fås i mange forskellige stilarter. Der findes helt enkle, fine armbånd i guld og sølv til den feminine kvinde, og så findes der store læderarmbånd til kvinder, der foretrækker et mere råt look. CHANTIs kunder spænder over alle aldersgrupper og stilarter, hvilket afspejler sig i udvalget. CHANTI har derfor armbånd og smykker i en lang række materialer og designs. Armbånd er ofte synlige, men samtidig langt fra ansigtet, hvilket gør, at man kan skille sig ud med sine armbånd uden det bliver "for voldsomt" at se på. Derfor ser man fx oftere kvinder med store armbånd end med store halskæder. Moden indenfor armbånd har skiftet en del over de seneste par år. Det har både været moderne med læderarmbånd i forskellige farver, med chunky armbånd med mange sten og senest er det blevet moderne med tynde, enkle armbånd og armringe. Du finder alle disse typer armbånd her på siden. Da armbånd kan bæres til alle anledninger er armbånd smykker du kan få stor glæde af. Bestil et armbånd online her og få det tilsendt lige til døren eller dit valgte afhentningssted. Vi har et godt udvalg af armbånd til kvinder i mange udformninger. Ønsker du at bære et anderledes og flot smykke, vil et smukt armbånd være et godt valg.

Armbånd til mænd

Når man tænker armbånd, tænker mange umiddelbart, at det er et smykke til kvinder - men her hos CHANTI bestræber vi os meget på, at der er noget for alle – uanset køn. Derfor har vi også valgt at inkludere armbånd til mænd i vores sortiment. Du finder alle former for armbånd til mænd her på siden, og det er uanset, om du er til guldarmbånd, læderarmbånd, sølvarmbånd eller armbånd med personlig indgravering. Armbånd til mænd er noget forholdsvis nyt, da det tidligere er blevet set på som et smykke, udelukkende til kvinder eller børn. Et armbånd kan styles på mange måder og er et rigtig fint smykke at tage på - også for mænd. Tag et kig igennem vores mange muligheder af armbånd til mænd og lad dig friste af det store udvalg. Du kan med garanti finde et lækkert herre armbånd uanset din alder og stil. 

Læderarmbånd

Læderarmbånd findes i alle længder, farver og materialer, og er et universalt smykke. Det kan bæres af både kvinder, mænd og børn, hvilket gør læderarmbåndet til et unikt smykke. Hos CHANTI har vi et bredt udvalg af læderarmbånd, der passer til enhver smag og stil, og vi har også mange mærker at vælge imellem, heriblandt Sif Jakobsen, Hard Steel og BeChristensen. I vores sortiment finder du snoet læderarmbånd, læderarmbånd med hjerter, læderarmbånd med stjernetegn, læderarmbånd i brunt, sort og gråt læder og læderarmbånd du kan gøre personlige med indgravering – uanset om du vil glæde dig selv eller en anden. Læder er et dyrt materiale og mange læderarmbånd har en pris som de fleste skal spare lidt op til – dog ikke hos CHANTI. Du kan spare helt op til 70 % på dit læderarmbånd ved at købe det hos os, da vi er langt billigere end smykkeforretningerne. Vi bibeholder den gode og holdbare kvalitet som læder er kendt for, bare til en langt lavere pris end hvad du ser andre steder. Så tag et kig i vores lækre verden af læderarmbånd og find netop dét, der passer perfekt til dig. Vi tilbyder hurtig levering og du har aldtid 30 dages retur/ombytingsret.