Smukke diamantringe

Armbånd

 1. panserkæde i forgyldt sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 450,-
  CHANTI pris 360,-
 2. panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 415,-
  CHANTI pris 375,-
 3. panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 450,-
  CHANTI pris 405,-
 4. panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 1205,-
  CHANTI pris 1084,-
 5. panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 702,-
  CHANTI pris 631,-
 6. panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 1083,-
  CHANTI pris 974,-
 7. panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 1320,-
  CHANTI pris 1188,-
 8. flot panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 902,-
  CHANTI pris 811,-
 9. panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 783,-
  CHANTI pris 704,-
 10. panserarmbånd i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 3600,-
  CHANTI pris 3240,-
 11. panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 496,-
  CHANTI pris 446,-
 12. panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 1017,-
  CHANTI pris 915,-
 13. flot panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 210,-
  CHANTI pris 150,-
 14. Nordahl Andersen armbånd i forgyldt stål med .
  Vejl. pris 395,-
  CHANTI pris 375,-
 15. Nordahl Andersen armbånd i forgyldt sølv med .
  Vejl. pris 200,-
  CHANTI pris 190,-
 16. Nordahl Andersen armbånd i rhodineret sølv med .
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 332,-
 17. Nordahl Andersen armbånd i forgyldt sølv med .
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 335,-
 18. Nordahl Andersen armbånd i rhodineret sølv med .
  Vejl. pris 200,-
  CHANTI pris 190,-
 19. panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 1123,-
  CHANTI pris 1010,-
 20. panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 859,-
  CHANTI pris 773,-
 21. fint panserarmbånd i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 195,-
  CHANTI pris 140,-
 22. flot panserarmbånd i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 9216,-
  CHANTI pris 8292,-
 23. panserarmbånd i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 7968,-
  CHANTI pris 7170,-
 24. panserarmbånd i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 7116,-
  CHANTI pris 6396,-
 25. panserarmbånd i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 6372,-
  CHANTI pris 5730,-
 26. panserarmbånd i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 5136,-
  CHANTI pris 4620,-
 27. panserarmbånd i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 4680,-
  CHANTI pris 4212,-
 28. panserarmbånd i 8 karat guld med blank overflade.
  Vejl. pris 4044,-
  CHANTI pris 3636,-

Armbånd i alle afskygninger - læderarmbånd, guldarmbånd, sølvarmbånd, armbånd til mænd, herre armbånd, læderarmbånd til mænd, Sif Jakobs armbånd, læderarmbånd til kvinder, armbånd med navne, stål armbånd, perle armbånd til kvinder, børn og mænd. Hos CHANTI finder du alle typer af armbånd fra de kendte mærker så som Sif Jakobs, de eksklusive BeChristensen Samer armbånd, armbånd fra Dyrberg Kern med flotte sten, enten som et fast armbånd eller et lænkearmbånd. Vi har gjort en dyd ud af at have et stort udvalg, og vi lagerfører derfor over 3000 forskellige armbånd i alle standard længder som 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm og også længderne til mænd i 22 cm og 23 cm. Desuden har vi gjort det nemt for dig, så du i søgefeltet kan søge på armbåndstyper som bismarck armbånd, murstens armbånd, navnearmbånd, læderarmbånd, marguerit armbånd og finde netop det armbånd, som du leder efter. Alle armbåndene lagerføres i guld, sølv, forgyldt sølv, læder eller stål.

Billige armbånd

Køb billige armbånd online hos CHANTI. Armbånd er pæne til alle lejligheder, og hos os kan du spare op til 70 %. Vi er markant billigere end butikspriserne, og vi kan tilbyde dig et bredt udvalg med tusindvis af kvalitetsstærke produkter. Et armbånd vil glæde alle kvinder og er en unik mulighed for at forkæle dig selv eller en nær bekendt. Vi har varianter i en lang række designs, materialer, former og motiver, så der er noget for enhver smag. Se alle vores prisstærke armbånd igennem og find den variant, der matcher din personlige stil og smag. Hvad med et elegant hvidguldsarmbånd fx? Hos Chanti er også udvalget af perlearmbånd stort - du kan sagtens finde et, der matcher de perler, du måske allerede har. Armbåndet har altid haft mange betydninger som smykke og er tidligere specielt blevet båret som statussymbol. Nu bæres de i høj grad for at forene sig med modens tendenser. Men naturligvis kan der stadig være en vis tilfredsstillelse i at bære et smukt armbånd med diamanter på armen. De første armbånd har en forhistorie, der går tilbage til stenalderen som én af mange stenaldersmykker. Dengang var tendensen, at armbåndet blev båret højere oppe på armen, som det kendes med armringene fra bronzealderen. Armbåndet blev flyttet ned mod håndleddet i 1800-tallet i stil med, at moden ændrede sig. De benyttes nu i rigtig mange sammenhænge, og der er al mulig grund til, at du bør have flere i dit smykkeskrin.

Armbånd til kvinder - mange designs

Armbånd til kvinder fås i mange forskellige stilarter. Der findes helt enkle, fine armbånd i guld og sølv til den feminine kvinde, og så findes der store læderarmbånd til kvinder, der foretrækker et mere råt look. CHANTIs kunder spænder over alle aldersgrupper og stilarter, hvilket afspejler sig i udvalget. CHANTI har derfor armbånd og smykker i en lang række materialer og designs. Armbånd er ofte synlige, men samtidig langt fra ansigtet, hvilket gør, at man kan skille sig ud med sine armbånd uden det bliver "for voldsomt" at se på. Derfor ser man fx oftere kvinder med store armbånd end med store halskæder. Moden indenfor armbånd har skiftet en del over de seneste par år. Det har både været moderne med læderarmbånd i forskellige farver, med chunky armbånd med mange sten og senest er det blevet moderne med tynde, enkle armbånd og armringe. Du finder alle disse typer armbånd her på siden. Da armbånd kan bæres til alle anledninger er armbånd smykker du kan få stor glæde af. Bestil et armbånd online her og få det tilsendt lige til døren eller dit valgte afhentningssted. Vi har et godt udvalg af armbånd til kvinder i mange udformninger. Ønsker du at bære et anderledes og flot smykke, vil et smukt armbånd være et godt valg.

Armbånd til mænd

Når man tænker armbånd, tænker mange umiddelbart, at det er et smykke til kvinder - men her hos CHANTI bestræber vi os meget på, at der er noget for alle – uanset køn. Derfor har vi også valgt at inkludere armbånd til mænd i vores sortiment. Du finder alle former for armbånd til mænd her på siden, og det er uanset, om du er til guldarmbånd, læderarmbånd, sølvarmbånd eller armbånd med personlig indgravering. Armbånd til mænd er noget forholdsvis nyt, da det tidligere er blevet set på som et smykke, udelukkende til kvinder eller børn. Et armbånd kan styles på mange måder og er et rigtig fint smykke at tage på - også for mænd. Tag et kig igennem vores mange muligheder af armbånd til mænd og lad dig friste af det store udvalg. Du kan med garanti finde et lækkert herre armbånd uanset din alder og stil. 

Læderarmbånd

Læderarmbånd findes i alle længder, farver og materialer, og er et universalt smykke. Det kan bæres af både kvinder, mænd og børn, hvilket gør læderarmbåndet til et unikt smykke. Hos CHANTI har vi et bredt udvalg af læderarmbånd, der passer til enhver smag og stil, og vi har også mange mærker at vælge imellem, heriblandt Sif Jakobsen, Hard Steel og BeChristensen. I vores sortiment finder du snoet læderarmbånd, læderarmbånd med hjerter, læderarmbånd med stjernetegn, læderarmbånd i brunt, sort og gråt læder og læderarmbånd du kan gøre personlige med indgravering – uanset om du vil glæde dig selv eller en anden. Læder er et dyrt materiale og mange læderarmbånd har en pris som de fleste skal spare lidt op til – dog ikke hos CHANTI. Du kan spare helt op til 70 % på dit læderarmbånd ved at købe det hos os, da vi er langt billigere end smykkeforretningerne. Vi bibeholder den gode og holdbare kvalitet som læder er kendt for, bare til en langt lavere pris end hvad du ser andre steder. Så tag et kig i vores lækre verden af læderarmbånd og find netop dét, der passer perfekt til dig. Vi tilbyder hurtig levering og du har aldtid 30 dages retur/ombytingsret.