Julegave guide

Julegave guide

Julegaveindkøb kan være stressende, besværligt og svært at finde rundt i. Derfor har CHANTI lavet denne guide til at hjælpe dig lidt på vej. 

Den perfekte julegave til hende der har alt

Smykker er den perfekte gave, du kan give til en du holder af, når der er en anledning til det. Et perfekt eksempel er netop en julegave, som skal betyde noget særligt. Din udkårne kan stort set altid bruge et nyt smykke, og det er desuden en gave, der ofte betyder meget, da smykker holder i lang tid. Hos CHANTI har vi flere tusind forskellige styles, hvilket garanterer at vi har smykker til alle typer af kvinder. Vi har smykker til den farverige, klassiske, eksperimenterende og til hende der følger med alle de nyeste trends.  

Vi har halskæder, armbånd, ringe, øreringe og alt hvad hjertet kan begære. Så er det bare op til dig at vælge den stil, som du ved, at lige netop hun vil blive glad for. Hvis du vil gå ”all in”, så kan vi garantere, at der er meget få kvinder, der ikke vil blive glad for en diamantring under juletræet. 

Diamant creoler

Den perfekte julegave til ham

Ofte kan mænd være svære at give gaver til, men i denne guide vil vi give vores bud på gode julegaver til ham. Smykker og accessories til ham er en lige så god en idé, som smykker til hende, da de er varige, og noget han næsten altid kan bruge. Hos CHANTI har vi også et stort udvalg af smykker til mænd, hvilket sikrer, at du kan finde noget du ved, han vil blive glad for. Vi har blandt andet manchetknapper og slipsenåle til den klassiske mand. Til ham med en mere rå stil har vi for eksempel dogtags, halskæder og ringe.  

Et dogtag eller en ID plade kan vælge at få graveret. Det er er en romantisk og samtidig unik gave, som altid vil minde ham om dig, der ikke kan erstattes af andre.  

double double

Sjove julegaver eller julegaver til børn

Hvis du er ude efter en lidt sjov julegave, mandelgave eller måske endda en nissegave, så har vi et stort udvalg af billigere julesmykker. De højtidelige smykker har motiver som juletræer, nissehuer eller nissemænd, som du kan få som blandt andet som øreringe eller vedhæng. Det er altså ikke alle julegaver, der behøver at koste en formue.

Hjerte vedhæng med safir

Personlige julegaver

Hvad er mere betænksomt og romantisk end et personliggjort smykke til ham eller hende du holder af? Hos os har vi mange valgmuligheder, når det kommer til lige netop personlige smykker. Det kan være gaver til din veninde, din mor, din søster eller din kæreste. Et oplagt valg er vores populære navnehalskæder, som fås i mange materialer, stile og prisklasser. Disse halskæder kan både fås med navne, et forbogstav, en dato eller blot en sød tekst. Et andet valg er halskæder eller andre smykker med hans eller hendes stjernetegn. Mulighederne er mange, og modtageren vil helt sikkert elske den personlige gave.  

Navnehalskæde med sten

Smykkesæt

Hvis du er i tvivl om hvilke smykker der passer til din mors, søsters eller kærestes smykkesamlinger, så er et af vores mange smykkesæt en oplagt julegaveidé. Det er nemlig altid oplagt at bære smykker, der passer sammen. Vi har smykke sæt, der rangerer i forskellige prisklasser og styles, lige fra sofistikerede og abstrakte sæt, til de velkendte og tidløse margueritter.  

double double

CHANTI gavekort

Hvis du til trods for denne guide alligevel ikke ved hvad du skal give en tæt bekendt i julegave, så frygt ej. Hos CHANTI har du nemlig mulighed for at købe et gavekort lige fra 250 til 3000 kroner. På den måde har vedkommende selv mulighed for at vælge, hvad de kunne tænke sig fra vores store udvalg.  

Gavekortet bliver sendt fysisk i løbet af 3 hverdage, så selvom du er sent ude, er et gavekort altid en god idé.  

Skynd dig ind på vores hjemmeside, og køb dine julegaver i god tid. Du kan bytte julegaver helt til den 10. januar 2022, så der er ingen gode undskyldninger for ikke at starte juleshoppingen i god tid.

Tjek vores smykker!

Tjek seneste indlæg!